.

.

TOTS 21

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Morell ha reubicat tots els espectacles que s’havien de veure en el marc del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer, dins de les programacions d’estiu del municipi: els “Dijous d’estiu” i la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén. “D’aquesta manera mantenim ferma la nostra aposta per la cultura i, a la vegada, contribuïm a fer que les diferents companyies artístiques, un dels sectors més afectats per la crisi del coronavirus, vagin recuperant el circuit d’actuacions i puguin tornar als escenaris”, indiquen les regidores, Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas.

I és que el Morell és un municipi que aposta per la cultura, i així ho demostra la seva alta activitat cultural al llarg de tot l’any. De fet, una de les seves cites més destacades és el PrimaverArt, que aquest 2020 hauria arribat a la seva 6a edició. La pandèmia del coronavirus, però, va fer que l’esdeveniment, previst pels dies 17, 18 i 19 d’abril, s’hagués de suspendre.

El dijous 16 de juliol, la cita serà amb Áureo de la companyia UpArte.

Dins dels “Dijous d’estiu”, el passat 2 de juliol ja es va poder veure el primer espectacle reprogramat del PrimaverArt, Límits de la companyia Fadunito, del qual van poder gaudir un centenar de persones. I la pròxima cita és dijous 16 de juliol, amb Áureo de la companyia UpArte, que tindrà lloc a les 22 hores a la plaça del PP1.

Ja en el marc de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, divendres 24 de juliol actuarà la companyia Javier Ariza amb Carman, i The Zebrass Marching Band ho farà dissabte 25 de juliol, igual que Puck Cinema Caravana i L’estrany viatge del Senyor Tonet.

La setmana següent, dijous 30 de juliol, arribarà Asteroid de la companyia Campi qui pugui, i dilluns 3 d’agost hi haurà doble proposta: la companyia Holoqué portarà fins al municipi L’oníric món de dins, i la companyia Eléctrico 28 representarà Full House.

Cafuné, de la companyia Du’k’to, es representarà el dijous 3 de setembre.

Altre cop en el cicle “Dijous d’estiu”, dijous 13 d’agost la companyia Vaques presentarà Ye Orbayu. I, finalment, dijous 3 de setembre també hi haurà dos muntatges: Escargots, de la companyia Slow Olou, i Cafuné, de la companyia Du’k’to.

Les entrades per a tots els espectacles són gratuïtes, però per qüestions d’aforament caldrà reservar-les prèviament per telèfon. El tràmit es pot fer de dilluns a divendres, de 17 a 21 hores, al 977 84 21 76. Per últim, i amb cita prèvia, es podran recollir les entrades (màxim 4 per persona) a les oficines del Centre Cultural.

Redacció