.

.

TOTS 21

La regidoria de Benestar social i gent gran de l’Ajuntament del Morell ja fa setmanes que treballa per tal de poder celebrar, en un nou format, la tradicional Festa en Homenatge a la Gent Gran del Morell. Així, després que l’any passat, a causa de la pandèmia de la Covid-19, l’esdeveniment no es pogués celebrar, enguany torna la festa adaptada a les circumstàncies actuals.

Des de la regidoria, doncs, s’ha preparat una jornada molt especial perquè, tot i no poder compartir un àpat i una tarda de festa com es feia habitualment, “el pròxim 19 de setembre tothom qui vulgui pugui gaudir d’un dinar festiu i de música a la tarda”, explica la regidora, M. Jesús Valldosera, “mantenint així l’essència de la nostra festa, posant el focus en les persones grans del nostre poble”.

Al llarg del matí, es visitaran els matrimonis que aquest any i l’any passat han celebrat les noces d’or, per tal d’homenatjar-los; entre les 12 i les 14 hores, es repartirà un dinar de festa; i a les 18 hores i a l’església parroquial Sant Martí Bisbe hi haurà un concert de quartet vocal “Des de la veu al cor”.

Els tiquets, tant per al dinar com per al concert, s’han de sol·licitar prèviament a partir del 30 d’agost i fins al 3 de setembre, de 10 a 13 hores al 977841647 o a centregentgran@morell.altanet.org.

Redacció