El Morell obre les inscripcions per a la baixada d’andròmines de la Festa Major

Espectacular imatge del descens d’andròmines. Foto: Cedida

L’arribada de la Festa Major és sinònim d’alegria a qualsevol municipi. També i molt especialment al Morell, on la celebració en honor dels patrons sant Abdó i sant Senén sempre va lligada a una gran varietat de propostes
refrescants i divertides.

Refrescants com la Zeuzera Pyrina, per exemple; i divertides com la ja tradicional i esbojarrada Baixada d’andròmines, que el proper 23 de juliol arribarà a la seva dotzena edició. I ho fa en plena forma, ja que un any més tornarà a repartir importants premis econòmics per a les andròmines més destacades.

En aquest sentit, la més original guanyarà 100 euros; el mateix premi s’endurà l’andròmina més ràpida, valorada segons la baixada cronometrada; i també hi haurà premi per a l’andròmina més jove, que s’emportarà 85 euros.

Serà a les 13 hores del 23 de juliol quan, des de la plaça de l’Església, els participants de la dotzena Baixada d’andròmines iniciaran el descens més divertit i animat de la Festa Major morellenca. Una cita emocionant, on s’hi barregen la velocitat, el talent i la diversió.

Amb tot, l’espectacle començarà una hora abans, al punt del migdia, amb els descensos d’entrenament i la posterior concentració i exhibició d’andròmines a la plaça de l’Església.

Seguidament donaran inici les tres baixades previstes: la de lluïment, la cronometrada i la dels hortolans.

Els interessats a formar part d’aquesta competició única i esbojarrada ja poden consultarne les bases i formalitzar la seva inscripció. Per fer-ho, cal adreçar-se al Centre Cultural fins al 19 de juliol. En el moment de realitzar la inscripció cal fer-ho presencialment, tot indicant el nom del grup, de l’andròmina i dels diferents pilots, així com l’edat d’aquests i el telèfon de contacte del comandant del grup.

D’altra banda, l’organització de la dotzena Baixada d’andròmines ha habilitat l’adreça electrònica tecnicsmorell@gmail.com, així com els diferents canals electrònics municipals, per tal que els participants puguin adreçar-hi qualsevol dubte o suggeriment sobre aquest esperat esdeveniment que, any rere any, atrau un gran volum de participants i de públic

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *