.

L'onze del Morell a Figueres. Foto:Cedida

L’onze del Morell a Figueres. Foto:Cedida

Al CD Morell se li va escapar la victòria en els darrers minuts de partit. Tots els espectadors de

l’Estadi Municipal de Vilatenim pensaven que els tres punts marxarien cap al Morell, però finalment els locals, en la penúltima acció del partit, van marcar un gol que deixa el partit en taules.

El punt és realment bo si es té en compte que el rival, el Figueres, té un gran equip i és una gran entitat. Però els de Joan Antoni Pallarès es mereixien sumar la segona victòria consecutiva després de treballar molt bé un partit que es va posar de cara en el minut 51, quan Jordi Oribe va rematar al fons de la xarxa una molt bona passada de Prince. Amb el 0-1, el Morell es va trobar força còmode al camp, tot i que una embranzida final dels gironins va motivar l’empat, a càrrec del que sempre marca, de Javi Revert.

És un gran empat l’aconseguit pels de Pallarès, ja que acumulen dues jornades sense perdre. Els locals van ser l’equip que més va buscar el gol en el primer acte, tot i que es van trobar amb una molt bona defensa visitant. Roger Vidal ho va intentar als catorze minuts, però els visitants no van quedar-se amb els braços creuats. Saddik, als 27 minuts, va disparar des de molt lluny i a punt va estar de sorprendre el porter local Gallego, que es va veure obligat a enviar la pilota a córner. Poca cosa fins el descans.

A la represa, Víctor Oribe va posar les coses al seu lloc amb un gran gol, però quedava molt de temps. Poc a poc, els locals, com és lògic, van anar empenyent i van gaudir d’algunes ocasions de gol, la majoria a pilota aturada. Finalment, però, va arribar el gol de Revert, un gerro d’aigua freda pel minut en el qual va marcar l’empat. Ara, però, els de Joan Antoni Pallarès només pensen en el partit del pròxim dissabte a casa, a les 17.15

La Fitxa:

UE FIGUERES: Gallego, Quimo, Chicho, Toni Cunill, Alexis, Ferran Grau (Venzal, 66’), Roger Vidal, Pedro Del Campo (Brugué, 56’), Serramitja (Casanova (56’), Ritxi i Javi Revert.

CD MORELL: Micky Queral, Pato, David Sangrà, Ángel, Óscar Torre, Prince, Giralte, Jordi Oribe (Xavi Jaime, 66’), Jordi Roca, Samu (Julbe, 81’) i Saddik (Sardà, 77’).

GOLS: 0-1, Jordi Oribe (51’); 1-1, Javi Revert (92’).

Àrbitre: Alejandro Carrillo Vilchez (Barcelona). Va amonestar el local Ritxi; i els visitants Ángel Giralte, Jordi Oribe i Pato.

ESTADI: L’Estadi Municipal de Vilatenim va acollir uns 250 espectadors.