.

.

TOTS 21

A les portes d’un dels caps de setmana més divertits de l’any, Carnaval, la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell ha preparat una programació per a tota la ciutadania per tal de celebrar el Carnestoltes “de forma adaptada a les circumstàncies actuals”, indiquen les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas. Una programació que s’anuncia en un divertit cartell dissenyat per Eloi Royes, alumne de 4t d’ESO d’Educació Visual i Plàstica de l’INS El Morell.

Així, dijous 24 de febrer, l’alumnat de l’escola Ventura Gassol tindrà l’oportunitat de gaudir d’una jornada teatral amb Aladdin, the pop musical. Es tracta d’una proposta premiada com a millor espectacle familiar als Premis Teatre Barcelona i millor musical infantil als Premis BroadwayWorld Spain. Un muntatge que explica la història d’Aladdin, un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, on els vencedors reben com a premi una gira i l’enregistrament del seu primer disc. Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l’Aladdin s’ha trencat i el noi no es pot permetre comprar-ne una de nova, però gràcies a una llàntia màgica i el poder del geni que la custodia, obtindrà tres desitjos. Sabrà triar els adequats?

Ja per a tota la ciutadania, divendres 25 de febrer a les 20 hores, el Teatre Auditori s’omplirà de llum i color amb L’exèrcit de la llum, dels Brodas Bros. Un espectacle amb artistes plens de color, un vestuari dissenyat i programat a la perfecció amb els moviments i les coreografies que tant caracteritzen la companyia. Aquest espectacle té un aforament limitat a 380 persones, i l’entrada es farà per ordre d’arribada sense necessitat de reservar o adquirir cap tiquet prèviament.

I pensat perquè en puguin gaudir grans i petits, dissabte 26 de febrer a les 18 hores, la plaça de l’Era del Castell s’omplirà de música amb Cat Rock en família. Vine disfressat a cantar les millors cançons del rock català! Cat Rock, grup de versions en català amb més d’11 anys de trajectòria omplint de festa i gresca de casa nostra les places de molts pobles i ciutats de tota Catalunya, estrena un nou concert-espectacle pensat per a tota la família. Un acte gratuït i a l’aire lliure.

En definitiva, “un cap de setmana de Carnaval divertit, pensat per a tothom, amb teatre, disfresses, llum i música”, acaben les dues regidores.

Redacció