.

Celebració dels jugadors del Morell davant del Catllar Foto: Eltravesser

El CD Morell ha sumat un punt davant l’Amposta que serveix per a igualar a El Catllar al liderat de la Primera Catalana. L’equip que entrena Joan Antoni Pallarès ha aprofitat a la perfecció els setze minuts de partit que quedaven pendents davant l’Amposta per aconseguir salvar un punt. La pluja va fer ajornar l’encontre davant l’equip del Montsià amb el resultat de 0 a 1 quan mancaven setze minuts per finalitzar.
Un gol de Borja Abenia, després d’un llançament de falta a la represa de l’encotre, ha servit per a deixar l’1 a 1 final al marcador.
Amb aquest empat el CD Morell, que viatjarà a Lleida per enfrontar-se al filial del Lleida Esportiu aquest cap de setmana, ja fa dotze jornades que no perd.