TOTS 21

La regata s’ha celebrat els dies 6 i 7 de març i ha comptat amb la participació de 75 embarcacions d’una quinzena de clubs de tot Catalunya. Foto: Cedida

L’embarcació del Club Nàutic Cambrils Món de l’Ona II, patronejada per Ramon Cañellas Oriol, s’ha proclamat campiona en la classe ORC de regata curta de la Regata Columbretes – Gran Premi Aedas Homes organitzada pel Club Nàutic Vilanova. Per altra banda, l’embarcació del Club Nàutic Cambrils Bonadventure, patronejada per Lluís Fargas Mas, s’ha classificat setena en la categoria de recorregut llarg de la Regata Columbretes – Gran Premi Aedas Homes.

En la classe ORC de regata curta hi ha participat també l’embarcació de Loli Piedra, A Tomar Viento. Es tracta de l’única embarcació amb una tripulació totalment femenina de la competició i ha aconseguit la quinzena posició en la categoria. Precisament, el Club Nàutic Cambrils és patrocinador de l’embarcació des d’aquest dilluns 8 de març.

La regata s’ha celebrat els dies 6 i 7 de març i ha comptat amb la participació de 75 embarcacions d’una quinzena de clubs de tot Catalunya. La regata Columbretes consta de dues proves: una llarga 71 milles, amb un recorregut fins a la plataforma Casablanca i la seva tornada; una prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A-Dos, A-3 i Altura. La segona prova, més curta, amb un recorregut de 36 milles fins al Castell de Tamarit. En aquest cas, es tracta d’una prova puntuable pel Circuit Català de Regates Costaneres 2021. Amb vent de llevant de 15 nusos fins a la nit, totes les embarcacions van poder completar els seus recorreguts durant la jornada de dissabte.

Redacció