.

.

TOTS 21

Imatges de la competició i de l’entrega dels premis. Fotos: Cedides

El Món de l’Ona II de Ramon Cañellas s’ha fet amb el trofeu de la 44a Regata de Creuers Los Roques celebrada al Club Nàutic Cambrils. L’embarcació cambrilenca va aconseguir els millors temps i amb la destresa que caracteritza la seva tripulació, sumava un trofeu més. La segona posició se l’enduia l’Arosa IX de Fernando Garcia, del Club Nàutic Hospitalet Vandellòs i la tercera l’embarcació Miriapodo, de Fernando Blasco, del Reial Club Nàutic de Barcelona. La competició era puntuable per la Copa Catalana Zona Sud ORC.

La 44a Regata de Creuers Los Roques, la competició més antiga del Club Nàutic Cambrils, ha comptat amb la participació d’onze embarcacions vingudes de diversos clubs de Catalunya. La d’enguany ha estat una trobada encara més especial, després que l’any passat no fos possible dur-la a terme degut a les restriccions vigents.

Durant la jornada de dissabte els participants van gaudir d’un dia magnífic i excel·lents condicions de vent. La regata començava dissabte a les 10:30h amb el registre de participants i l’esmorzar, per a les 12h donar el senyal de la primera prova, la travessa fins el Far de Tortosa. Una travessa que no tots van completar. El primer en tornar a port, l’Arosa IX, ho feia a les nou de la nit.

Diumenge la jornada era un Sobrevent-Sotavent davant de Cambrils. Es va donar l’inici a les 11h i va ser una prova complicada pel poc vent. Tot i així es va poder realitzar.

A les cinc de la tarda es va fer l’entrega de premis, amb la presència de Natàlia Pleguezuelos, regidora d’esports i David Chatelain, regidor d’Hisenda, acompanyats també de Tomàs Rom, membre de la Junta Directiva del CNCB.

Redacció