.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de l'A-27

El Ministeri de Foment ha reprès les obres de l’A-27, a Valls, que compten amb un pressupost de 28,8 milions d’euros.

Els treballs suposen la prolongació del tram El Morell-Variant de Valls, actualment en execució, mentre que el tram entre Tarragona i El Morell va entrar en servei el mes d’agost de l’any passat.

Segons destaca el ministeri, la nova autovia es convertirà en una alternativa a la N-240,m que cada dia suporta el pas de 18.000 vehicles diaris. El passat 3 de juny, la ministra de Foment, Ana Pastor, va anunciar des d’Alcover (Alt Camp) que les obres es reactivarien en aquells trams on estaven aturades després d’anys de retard, amb una aportació addicional de 8,5 milions d’euros.

El nou tram és de cinc quilòmetres i discorre pel terme municipal de Valls. L’autovia estarà formada per quatre carrils, dos per sentit de 3,5 quilòmetres; i comptarà amb dos enllaços, Valls Oest, que connecta amb la carretera T-742; i Valls Nord, que connecta amb la carretera N-240.

La represa es produeix l’endemà de la visita de la ministra de Foment, Ana Pastor, a Tarragona per inaugurar l’ampliació del Moll de la Química. Allí va rebre les peticions de les autoritats locals, tant de l’alcalde com del president del Port, així com de la indústria química, perquè es reprenguin els treballs.