TOTS 21

El cartell musical de la vuitena edició del Minipop es farà públic el proper dilluns 19 de març a les 11:30 hores. La festa, oberta a tothom, tindrà lloc al Celler Clot Martell de Tarragona (carrer Ixart, 4) comptarà amb la presència de la directora del festival, Núria Serrano; el director musical, Lluís Gavaldà, i altres membres de l’equip. També hi assistiran la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Inmaculada Rodríguez, i els principals patrocinadors del festival.

La presentació començarà amb la tradicional foto de família de l’equip amb els patrocinadors i col·laboradors. A continuació, a les 11:45 hores, hi haurà un concert sorpresa d’un dels artistes que actuaran al Minipop, i a les 12 hores un vermut amb Estrella Damm.

Els assistents seran els primers de veure el cartell i de fer un petit tast del Minipop 2018 en un espai molt especial per l’equip del festival. Mentrestant no arriba aquest moment, el festival ha reptat el seus seguidors a les xarxes a endevinar-lo. A més, per primera vegada s’han posat a la venda les entrades abans d’anunciar el cartell i centenars de persones les comprat al preu súper reduït de 6 euros. Aquest èxit de vendes demostra una vegada més que el Minipop té un públic molt fidel que confia plenament en el seu criteri.