.

.

TOTS 21

La setena edició del Concert de les Espelmes de Riudecanyes, celebrada aquest dissabte, dia 21 de juliol, ha estat amb diferència la més exitosa celebrada fins el moment amb l’assistència de més d’un miler de persones que van passejar pels carrers i places del municipi, guarnits amb quasi 11.000 espelmes, i van gaudir del concert que enguany va protagonitzar la Reus Big Band.

La principal novetat d’aquesta edició ha estat que una desena de cases de Riudecanyes han obert les seves entrades i les han il·luminat perquè el públic les visités, posant encara més màgia al recorregut que, des de sempre, convida a caminar en calma i harmonia amb la llum que trenca la foscor i dóna caliu.

Imatge d’un moment del concert de la Reus Big Band a Riudecanyes. Foto: cedida.

L’alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, és clar a l’assegurar que “aquesta és la millor edició del Concert de les Espelmes que hem fet fins ara i, un any més, ha estat possible gràcies als veïns i veïnes que col·loquen totes les espelmes per tot el recorregut els dies previs al concert, a les entitats del municipi que s’hi mullen de ple i als patrocinadors que creuen en nosaltres i fan també possible l’esdeveniment”.

El concert, celebrat a la Plaça 1 d’Octubre, va omplir l’espai de persones que van gaudir al màxim amb una orquestra que va tocar temes de funk, jazz-rock i fusió, aportant energia, complicitat amb el públic i bon humor a l’escenari. El Concert de les Espelmes és una activitat solidària que té com a objectiu col·laborar amb Càrites de Riudecanyes. No es paga cap entrada fixa però els assistents fan les seves aportacions portant aliments i productes d’higiene personal i de la llar o posant diners a les dues guardioles ubicades a la plaça que reben les donacions en metàl·lic. Enguany s’han recaptat 831 euros i desens de quilos d’aliments i productes que encara s’estan recomptant.

Fins a 11.000 espelmes van il·luminar el concert solidari. Foto: cedida.

A aquest acte col·laboratiu, associatiu i solidari, que ja és fixe al calendari festiu estiuenc de Catalunya, hi participa tot el poble i rep la visita de moltes persones dels municipis més propers i de molts altres indrets del país.

Redacció