.

Un moment del complicat partit disputat

Les jugadores messerianes van començar el partit controlant el ritme i el marcador. Malgrat aquest control no es reflexava amb un joc vistós i les sensacions no eren cent per cent bones, poc a poc les diferències anàvem augmentat per les jugadores d’Albert del Rei, que aconseguirien arribar al descans amb una sòlida avantatge, 27-16.

Després del descans les sensacions eren les mateixes i el joc ofensiu seguia sense funcionar. Després d’un triple de Berta Olivier (júnior de primer any, 8 punts) el CBT es va desendollar del partit (33-22) per arribar al final del tercer període amb un preocupant 37-30.

El CBT només era capaç d’anotar de tir lliure i això va propicià que el Samà, de la mà d’una boníssima Pasqual (18 punts), es poses per davant per primer cop durant el partit (39-43). Però en aquest moment l’equip va fer un canvi i va demostrar que ha après a competir i a lluitar fins el final. Aquest cop, la voluntat i la força de les jugadores blaves va poder capgirar una situació que semblava realment complicada. A manca de 2 minuts i portant 13 minuts sense anotar de jugada, Villegas i Domenech (12 punts, 8 als darrers 2 minuts) van ficar 2 triples que donaven avantatge al CBT (45-43). Samà empataria gràcies a dos tirs lliures. En el darrer minut amb els dos equips tirant de pissarra i de temps morts, Domenech va sentenciar des de la línia de tirs lliures, i l’equip va assegurar amb una gran defensa la 14ena victòria.