.

Les jugadores comentant el partit amb l'entrenadora

Volei San Martí Sarroca 0- 3 Messer Elisabeth. Amb aquesta nova victòria, i ja van 17 consecutives, el Messer Elisabeth de Salou s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana cadet preferent de volei 2013 – 2014.

El partit va començar amb un clar avantatge del San Martli, que s’avançava en el marcador per un preocupant 12 a 3. No obstant això, les noies de Messer Elisabeth es van posar les piles i van remuntar aquest primer set fins a deixar el marcador en un 16/25. també en el segon set l’equip de casa presentava dura batalla amb una defensa formidable de tots i cadascun dels punts. No obstant això, a poc a poc s’anava imposant la classe de les jugadores salouenques, que van aconseguir imposar-se amb un 18/25. El tercer set ja no va tenir més història, imposant-se clarament l’equip visitant per un 14/25.

Al final, la lògica alegria del Messer Elisabeth per aconseguir un brillant títol de campiones de Catalunya sense perdre un sol partit.

El cap de setmana vinent, i en el Gimnàs de l’Escola Elisabeth, disputaran l’últim partit i podran celebrar amb la seva afició la consecució del títol.