.

Nova victòria del Messer CBT

Després de dues victòries consecutives a les pistes, Sant Fruitòs i CN Sabadell, equips punters de la competició, el Messer CBT va aconseguir derrotar al JET B per 53-30.

Les jugadores blaves van dominar el partit des d’un bon començament on el JET van intentar refugiar-se en una defensa molt tancada i conservadora per evitar el joc ràpid de les jugadores messerianes, però no ho van aconseguir. Durant els primers vint minuts el Messer CBT va anar fent-se amb el control del partit i del marcador, arribant al descans amb 26-15 al marcador.

Després del descans la JET va sortir a per totes i es va plantar en zona 3-2 durant 20 minuts. Una mala circulació de pilota i la duressa del rival, en certs casos excesiva tractant-se d’un equip jove i en formació, va generar certs dubtes a les locals. Tot i així, la bona defensa que s’estava duent a terme va evitar que la JET s’acostes al marcador.

Lesió de Laura Pasqual

Durant els darrers minuts de joc i com a conseqüència de la duresa empreada per les jugadores visitants davant la passivitat arbitral, va provocar que en un intent de triple de Laura Pasqual la defensa la va empènyer a l’aire provocant una caiguda dolenta que li va produir un esquinç de segon grau.

Malgrat tot les jugadores d’Albert del Rei van saber treure el partit amb solvència i endur-se la cinquena victòria consecutiva en un 2014 on de moment encara no coneixen la derrota a l’espera del derbi que tarragoní que es diputarà aquest proper dissabte a la pista del TGN Bàsquet.