.

El CBT va superar un rival difícil

El Messer CBT femení rebia a casa un dels equips que a la primera volta l’havia apallissat (65-42). Al final, però, la victòria va caure del costat tarragoní per 59 a 51 davant el potent Molins de Rei. El partit va començar sense molta tensió per part de les locals, el ritme de partit era lent i amb poca intensitat defensiva. Això propiciava que el partit marxés igualat al final del període (14-14).

Les jugadores blaves no acabaven d’estar còmodes al partit i el Molins ho aprofitava per col·locar-se 2 punts amunt al descans (29-31). La xerrada al vestuari sembla que va esperonar les jugadores locals que mica en mica començaven a semblar-se més a elles. La intensitat defensiva ja era la idònia i tant sols mancava anotar (39-41).

El CBT va decidir guanyar el partit i ho va fer amb la premissa de no rebre cistelles fàcils. El Molins tant sols va anotar un triple en 7 minuts, mentre que el CBT anotava amb suma facilitat i endossava un parcial (15-3). Les visitants van fer el darrer esforç i es col·locaren a 5 punts (54-49), tot i això, les blaves no és van ficar nervioses i van anotar un triple que sentenciava el partit (59-51).

El CBT segueix tercer a la classificació, a tant sols una victòria de les posicions d’ascens directe a Copa Catalunya.

Fitxa

MESSER CBT: Ceperuelo 3, Domènech 10, Bosch 2, Tierno 1, Lopez 10, Pocino 4, Pascual, Fábregas 3, Villegas 12, Vilamajor, Vadillo 4 i Pasku 10. Triples 5: 2 Villegas, Domènech, Pasku i Fàbregas. Tirs lliures: 15/24. Faltes: 17, no eliminades.

MOLINS DE REI: Pagès 5, Raja 14, Messeguer 5, Gallegos, Rubio 5, Sistane 2, Diego 12, Bube, Rodríguez 2, Gallegos i Chillida 6. Triples 6: Diego 3, Raja 2, Messeguer. Tirs lliures: 9/15. Faltes: 15, no eliminades.

PARCIALS: 14/14, 15/17, 10/10, 20/10.