.

.

TOTS 21

El Mercat Central acull la representació dels set capítols, que s’emetran durant set diumenges per xarxes socials i TAC12. Foto: David Oliete

Les set cames de la Vella Quaresma es tallaran en una sèrie audiovisual a partir d’aquest diumenge. El Mercat Central acollirà la representació dels set capítols, que s’emetran durant set diumenges per xarxes socials i TAC12 i en els quals diferents representants dels Mercats, el comerç i el Carnaval de la ciutat seran els encarregats de tallar-li els membres.

Cadascun dels capítols s’estrenarà a les 12 del migdia, del 21 de febrer al 4 d’abril, a través de les xarxes socials dels Mercats de Tarragona, de l’Ajuntament de Tarragona i al web: www.tarragona.cat/carnaval/vella-quaresma. TAC12 també emetrà els capítols cada cap de setmana.

La representació de la Vella Quaresma, que celebra la tercera edició, és una proposta impulsada pels Mercats de Tarragona amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i que enguany modifica el seu format per adaptar-se a la situació sanitària actual. El projecte ha comptat amb la direcció artística de Joan Rioné i la participació dels actors i actrius de la companyia (H)istrionis Teatre: Jorge Pérez de la Torre, Óscar González, Arnau Fà, Laia Font i Vanesa Ureta. 

De Carnaval a Pasqua

La Vella Quaresma és la representació gràfica del temps quaresmal, que va de dimecres de cendra fins a Setmana Santa. És temps de dejuni i abstinència, així com de preparació per a la Pasqua. Les set cames de la Vella Quaresma simbolitzen les set setmanes que separen el final de Carnaval de la Pasqua. Durant aquest període, el Mercat Central de Tarragona exposa una gran figura de la Vella Quaresma creada per l’il·lustrador tarragoní Edu Polo.

Redacció