.

L'aliniació masculina del FC Tàrraco d'aquest cap de setmana

L’aliniació masculina del FC Tàrraco d’aquest cap de setmana

Aquest diumenge visitava el FC Tàrraco (Quarta Catalana) el líder de la categoria, un Sant Jaume dels Domenys que va demostrar el per què de la seva posició a la taula classificatòria.

Abans del primer quart d’hora arriba el primer gol visitant en una errada a l’hora de tancar el fora de joc per part de la defensa grana. El Tàrraco va voler reaccionar, però als 40 minuts arribava el segon gol visitant.
La segona part es va trencar amb un penal i el quart gol visitant, un 0-4 clar i rotund, potser amb massa facilitats concedides pels tarragonins. La setmana vinent visita el sempre complicat camp del Perafort. Serà diumenge a partir de les 17h.

Els dos equips, formant abans de l'inici del partit

Els dos equips, formant abans de l’inici del partit

Empat valuós del femení

D’altra banda, l’equip femení rebia a tot un líder invicte com el CD La Floresta i va treure un empat més que valuós i que fins i tot tenint en compte com va anar el partit es va quedar curt.

L’amateur femení va sortir molt ben posicionat al camp i molt ordenat defensivament tal com va passar a Reus la setmana passada. L’equip visitant no va poder desplegar tot el seu joc encara que va arribar amb perill. Un gran llançament de falta visitant que va anar a la creueta va ser aprofitat per Julia que va posar el 0-1 al marcador, fent inútil l’estirada de Daniela.

Segona part de control i domini local, que va tenit el seu premi al minut 48, quan una gran jugada d’Eva per la banda és rematada per Marta Márquez, que aconseguia així l’empat. Minuts finals de domini altern i de desgast físic.
A les acaballes Alba va tenir la victòria, però sota pals la defensa de La Floresta va evitar el gol. Diumenge vinent visita el camp del Bellvei a partir de les 20h.