.

.

TOTS 21

Andrea Monte, líder de Noves Generacions a Cambrils

Andrea Montemezzani, líder de Noves Generacions a Cambrils

El president de Noves Generacions de Cambrils, Andrea Montemezzani, ha fet públic, avui mateix, la seva baixa com a militant del PP. En aquests moments, Montemezzani és el president de Noves Generacions de Cambrils, els joventuts del PP, així com membre de les juntes directives de PPC, Noves Generacions de Catalunya, PP del Baix Camp, PP de Cambrils i Noves Generacions de la demarcació de Tarragona.

En declaracions a revistacambrils.cat, Montemezzani confesa que sempre ha estat molt crític amb el pacte de govern local, “és una incoherència total. La Generalitat ens tracta com ens està tractant i aquí mantenim l’alcaldia a CiU. Hi ha regidors de CiU que no es mereixen que els regidors del PP els donin confiança”, ha afirmat. Montemezzani també vol aclarir que “no tinc res personal en contra de cap membre de la junta directiva del PP ni de cap regidor del partit”.

D’altra banda, Montemezzani tampoc entén que després de la important baixada que ha tingut el PP a les recents eleccions europees, el partit no hagi fet res. També s’ha referit al fet que el partit defensi molts càrrecs imputats per corrupció, “no mereixen que jo doni la cara per ells al carrer”. Andrea Montemezzani porta cinc anys com a militant del PP, “deixo el PP però jo no deixaré mai de fer política, ja sigui des de casa o en un altre partit”.

Carta oberta d’Andrea Montemezzani a la militància

“Agafo paper i bolígraf amb el pols tremolós i els ulls immersos en llàgrimes de tristesa per exposar la següent qüestió; Darrerament, i amb el pas d’aquests cinc anys de militància activa, he determinat que el Partit Popular ja no és la casa on em sento a gust, no per desavinences ideològiques, que com bé sabeu han estat i continuen sent molt fermes, sinó per un mal regust de boca amb la gestió del Partit a qualsevol nivell. No puc continuar sortint al carrer per defensar dirigents que no es mereixen el suport aferrissat que sempre els he ofert a qualsevol racó de Cambrils, Catalunya o Espanya”.

Pots consultar el document íntegre, aquí.

Revista Cambrils / Grup de Diaris Digitals de Catalunya