.

El Liceo, celebrant el títol. Foto: OK Liga TV

El Liceo no ha donat cap opció i s’ha desfet del Reus Deportiu en el tercer partit de la final de l’OK Lliga disputat al pavelló roig-i-negre, amb la qual cosa s’ha proclamat campió de Lliga nou anys després.

El Reus ja va fer la gesta d’eliminar en semifinals tot un Barça, però no ha pogut amb el potent equip gallec, que s’ha endut els tres partits de la final. El Reus havia de guanyar els tres partits restants si volia ser campió després d’haver perdut els dos primers en terres gallegues.

L’encontre no podia començar millor quan Joan Salvat ha avançat els locals al minut 11. Però en només un minut, Grau i Rodríguez han capgirat el marcador amb un 1-2 amb el que s’ha arribat al descans. Dava Torres, de penal, feia l’1-3 pel Liceu al minut 33 i sis minuts després, Joan Salvat retallava diferències, anotant el 2-3 que feia pensar que la remuntada era possible.

Només un minut després les esperances s’esgotaven quan Joan Adroher feia el quart dels visitants. Raúl Marín enviaria un penal al pal i un minut després, Carballeira anotaria el cinquè i definitiu dels visitants.