.

.

TOTS 21

La banqueta amb els jugadors del CBT

La banqueta amb els jugadors del CBT

Després de l’aturada per les festes de Nadal, l’Ibersol CBT torna a la competició aquest dissabte al Serrallo i ho fa per disputar el darrer partit de la primera volta. L’equip de Berni Álvarez vol finalitzar-la i començar l’any de la mateixa manera que va acabar l’anterior, guanyant i mantenint-se en el liderat. Davant es trobarà al CB Esparreguera, cinquè classificat amb un balanç de 8 – 4 i que ha entrat de ple a la part alta de la taula després de les seves sis victòries consecutives.

Per a aquest partit, Berni Álvarez tindrá a disposició a tota la plantilla, després de la recuperació de Pape Mbaye, però és dubte Ferran Torres. El pivot del CBT va patir un esquinç a principis de setmana que li ha impedit entrenar amb normalitat, tot i que s’espera que pugui estar recuperat per disputar el partit. El tècnic blau considera que “haurem de ser constants en el rebot i sobretot en el ritme, on crec que estarà una de les claus per guanyar-los”.

L’Esparreguera arriba al Serrallo buscant reafirmar el seu bon moment pel que fa a resultats. Segons Berni, “estan a la part alta per mèrits propis. Són molt compactes, realment funcionen com un equip perquè porten temps jugant junts i són molt lluitadors”. L’entrenador de l’Ibersol CBT destaca a Rubén Morales i Dani Fontanals com a jugadors més destacats del rival.

El partit correspon a la jornada 13 de la Lliga EBA i es disputarà al Pavelló del Serrallo a partir de les 19h.