.

Isabel Domingo, premi handicap femení.

De divendres 10 a diumenge 12 de gener, el Club de Golf Costa Daurada ha estat la seu d’una de les 12 fases del “I Circuit Catalunya Cup – Alisgolf”, que es disputa de gener a maig, sent la final el 7 i 8 de juny en Golf Torremirona.

El Circuit està íntegrament gestionat per l’empresa d’esdeveniments Golf Travel & Events i patrocinat principalment per Alisgolf.

En l’edició de Costa Daurada més de 220 jugadors han participat de la prova. El format de sortides per al divendres va ser pel Tee 1 a partir de les 9:30 hores, i per a les jornades del dissabte i diumenge pel tee 1 i 9 de 9h a 11 hores. Golf Travel & Events va instal·lar dues carpes, una entre els clots 7 i 14, i una altra carpa en els voltants del green del clot 18 on els jugadors, en finalitzar la volta, eren rebuts amb un gin tónic, a part el livescoring permetia saber als jugadors el seu resultat al moment.

En categoria d’handicap inferior Raul Bicardí va ser el guanyador amb un resultat de 2 sota parell, Julia Pulido va ser el primer classificat en la categoria handicap mitjà inferior finalitzant amb 3 sota parell del camp. En la categoria handicap mitjà superior Miguel Claramunt va aconseguir la primera posició amb un resultat de 4 sota parell del camp i Carles Vila, amb el parell del camp, va anar el primer classificat en handicap superior. Isabel Domingo es va alçar amb el premi handicap femení. Agustí Camacho va ser el guanyador scratch amb 31 punts bruts.

A més dels premis als primers classificats de cada categoria, Golf Travel & Events va establir una sèrie de premis en els 18 clots i un premi Hole in one en el clot 17 que en aquesta ocasió va quedar desert.

El repartiment de premis corresponent a la fase social ha donat començament aquest diumenge a les 17:00 hores, dirigit per Marc Puig, en representació de Circuit Catalunya Cup i Javier Barbero en representació del Club. Finalitzat el repartiment s’ha efectuat un sorteig entre els assistents de divers i variat material de golf.