.

.

TOTS 21

El grup, amb Jordi Morell al capdavant, serà el responsable de donar vida al projecte del restaurant del Nàutic. Foto: Cedida

El Club Nàutic Cambrils i l’empresa cambrilenca Fremengy Restauració SL han signat aquest dimecres 30 de desembre el contracte per a la gestió i explotació del servei de restaurant de l’entitat. El grup, amb Jordi Morell al capdavant, serà el responsable de donar vida al projecte del restaurant del Nàutic.

L’empresa farà una inversió de 230.000 euros en l’equipament i adequació de les instal·lacions del restaurant. Les obres començaran aquest mateix mes de gener amb la previsió de poder inaugurar el restaurant abans de Setmana Santa, sempre que ho permetin les directrius marcades per les autoritats sanitàries.

La proposta de Fremengy Restauració es basa en la cuina de qualitat i en el producte local. Són valors que el Club Nàutic ha tingut especialment en compte a l’hora de prendre la decisió d’apostar per un proveïdor local, amb la voluntat de contribuir a reforçar la marca gastronòmica Cambrils.

Des de que el passat mes de novembre el Club va fer una crida pública per rebre propostes, s’han valorat diverses opcions i finalment s’ha considerat que la de Fremengy satisfà els requeriments i necessitats plantejades. El contracte subscrit és a llarg termini i renovable.

El Club Nàutic Cambrils, «en defensa i protecció dels interessos dels socis i l’entitat, ha desestimat la primera proposta seleccionada en el procés de cerca de candidats a la gestió i explotació del servei de restauració», segons assegura en una nota de premsa. «Atès que en la part final de les negociacions es va identificar manca de garanties de solvència que l’apartaven dels requeriments i necessitats plantejats per la institució, el Club ha optat per explorar les altres opcions presentades i finalment s’ha tancat l’acord amb Fremengy Restauració», conclou.

Redacció