.

.

TOTS 21

Programació de la Capsa de Música del mes de juny

Programació de la Capsa de Música del mes de juny

Comença el mes de juny amb l’actuació dels Ivory a la Fira de Música al Carrer (FiM) de Vila-seca com a guanyadors del 24è concurs DO de l’any passat 2014. Així mateix, durant aquest mes de juny també hi haurà proposta de cinema, concerts i la celebració especial del Dia Internacional de la Música.

Programació de juny:

Capsa i Cinema Rock

24 Hour Party People (Michael Winterbotton, 2002) dia 11 de juny a les 20h, consumició mínima obligatòria.
L’escena musical de Manchester des de finals dels 70 a principis dels 90, en la visió del periodista i empresari Tony Wilson (meravellosa interpretació d’Steve Coogan): Joy Division, New Order, The Hacienda i Happy Mondays, entre d’altres.

Capsa i Programació Estable DO

OSCÁRBOLES, PAU SAURA i THE KRAV MAGA, dia 13 de juny a les 23h, 5€ amb consumició mínima inclosa.
Una selecció dels finalistes de l’edició de 2014 del DO Tgn, grups de casa nostra que ens oferiran dalt l’escenari les seves composicions musicals i el seu directe:

Oscárboles és un creador sui-generis que fa de la seva música una arma de pensament massiu.
Pau Saura és el conegut HOMO-ORQUÉSTRIENS, un cantautor home-orquestra, ja que ell sol toca fins a 27 instruments als seus concerts.
The Krav Mag és una banda de Rock formada a Reus l’estiu de 2012 amb influències psicodèliques. Ha enregistrat dos Ep’s, i aquest estiu entrarà a l’estudi de Paco Loco per gravar el que serà el seu primer LP.

Capsa i Dia Internacional de la Música

TRIBUT A THE POLICE. 20 juny, 23h, gratuït.

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) celebrarà el Dia de la Música oferint un concert que ja és un clàssic en aquestes dates a la nostra ciutat, el “tribut a…”, que aquest any és la banda britànica THE POLICE. Un caliu original, una curada i fonamental mescla de sons de finals del 70 i principis del 80, una banda que va començar tocant punk i va acabar fent reggae de blancs fins jazz a més de arribar al èxit musical mundial sense precedents, amb cançons que avui son himnes com ara: Roxanne, Every breath you take, Mensagge in a bottle, So lonely… Artistes de l’aMt i de casa participaran en un acte que també vol ser reivindicatiu de la música i de la pròpia Capsa de Música.