El Gran Wyoming i la seva banda actuaran aquest dissabte a la Sala Zero de Tarragona

José Miguel Monzón, més conegut com El Gran Wyoming, desembarcarà aquest dissabte 22 d’abril a la Sala Zero de Tarragona per oferir un concert de la seva banda de rock Wyoming y los Insolventes. El popular presentador oferirà un recorregut a través de la història del rock and roll des dels anys 50 amb cançons del recent desaparegut Chuck Berry o Buddy Holly, fins el segle actual amb temes de Jet o Smash Mouth. El repertori també inclourà bandes espanyoles com Bravos, Rosendo o Siniestro Total.

La sala publicita el concert com “molt més que un show musical”: “La banda té com a únic fi crear un estat d’alienació mental entre el públic que assisteix als seus directes que faci que la gent no pugui oblidar mai aquest espectacle. Per bé o per mal, sempre ho aconsegueix”.

La sala obrirà portes a les 22.00h i les entrades tenen un preu anticipat de 18€ i de 23€ a taquilla. A Tarragona les anticipades es poden comprar a Shiva Music, Discos Arsis i Dr. Válvula, i a Reus a Spoo Records, Discos Qui’k i H-Records.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *