.

.

TOTS 21

L’alcalde, Eduard Rovira (ERC), amb els portaveus del PSC, Jordi Solé, i ABG, Lluís Suñé

La unió total entre els tres grups municipals que conformen el govern de l’Ajuntament de Torredembarra (ERC, PSC i ABG) «referma, un cop més», el manteniment del pacte de mandat. Així ho han explicat els membres de l’equip de govern, després que ahir va tenir lloc una reunió entre els tres grups i les respectives executives.

Entre altres qüestions, la trobada va servir per analitzar la situació produïda arran de diferents informacions aparegudes als mitjans de comunicació sobre el regidor d’Acció Social i tercer tinent d’alcalde, Lluís Suñé, i també es va tractar sobre l’amenaça de moció de censura llançada ahir pel Grup Municipal de Ciutadans.

Per un costat, els representants dels tres grups municipals ratifiquen un cop més «la confiança en l’honestedat del regidor», després d’establir «els mecanismes que garanteixen la comunicació necessària per conèixer els documents i les accions amb els quals se sustenta la innocència de Lluís Suñé». D’altra banda, demanen «més seriositat i rigor a Ciutadans» a l’hora de parlar «de mocions de censura i de corrupció en un Ajuntament que, malauradament, ha patit situacions traumàtiques en el passat».

Amb tot, els representants del govern municipal lamenten el que consideren «interès d’alguns partits a intentar desestabilitzar el pacte i fan una crida a centrar-se en les tasques pròpies de l’Ajuntament: donar serveis a la ciutadania».