TOTS 21

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, durant una roda de premsa. Foto: Roger Segura

L’equip de govern de Mont-roig del Camp ha ofert a l’oposició un pacte de municipi per treballar conjuntament i lluitar contra la crisi generada per la covid-19. L’alcalde, Fran Morancho (PSC), ha fet arribar la proposta als portaveus mitjançant una carta on els anima a «treballar plegats en un pla de mesures per pal·liar les conseqüències d’aquesta crisi sanitària».

En la missiva, Morancho apel·la a la «responsabilitat i altura institucional» de les formacions polítiques que, segons diu, sempre han demostrat «en els moments més estratègics per al nostre futur». El govern considera que, en aquests moments, cal unitat per donar resposta a «un dels desafiaments més grans» amb els quals s’ha trobat el municipi.

«Els nostres veïns i veïnes esperen de nosaltres, ara més que mai, que remem junts per tal de ser més forts i plantar cara a les conseqüències econòmiques i socials que ens deixarà aquesta pandèmia», assegura Morancho.

La carta reconeix la lleialtat institucional «que tots els grups han tingut fins aquest moment amb nombroses mostres de suport i aportacions en positiu». Per aquest motiu, afegeix que «ara, toca fer un pas més i incorporar aquesta voluntat de col·laboració en un Pacte de Municipi que sigui capaç d’aprovar un document conjunt de mesures de xoc per fer front al negatiu impacte social i econòmic que, malauradament, ja està començant a patir el nostre municipi».

Redacció