TOTS 21

L’alcalde, Josep Manel Sabaté, convoca un acte obert a tota la ciutadania per aquest dimarts 15 de juny, a les 19:30h, a la Sala Gran del Casal d’Entitats. Foto: Ajuntament

L’equip de govern de Castellvell del Camp (ERC-Ara Castellvell) ha convocat per aquest dimarts 15 de juny, a les 19:30h, l’acte públic ‘Balanç de dos anys de govern municipal’, que tindrà lloc a la Sala Gran del Casal d’Entitats (c./ Pompeu Fabra, 1). L’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Manel Sabaté, exposarà als veïns i veïnes -amb el suport audiovisual i d’imatges- quines han estat les actuacions més destacades en aquests dos primers anys de mandat i anunciarà les properes inversions i projectes.

Entre les actuacions fetes, l’alcalde recordarà com una de les primeres accions la retirada de les contribucions especials que els veïns havien de pagar per les obres del centre del casc urbà. En l’àmbit de la via pública també s’esmentaran els treballs d’asfaltat sense cost per al veïnat de dues vies importants, com són el carrer Sant Jordi i el carrer Isidre Díaz; la implantació de la fibra òptica a tot el municipi; o la renovació de les tanques de l’avinguda Lluís Companys i de la urbanització La Flor del Camp.

En matèria de medi ambient, cal remarcar la millora del servei de recollida d’escombraries o les campanyes de neteja i de recollida de residus realitzades. El govern de Castellvell també s’ha preparat per soterrar les dues torres d’alta tensió que hi ha al terme, a tocar de la Urbanització El Pinar de Reus, per quan la resta d’administracions implicades estiguin en condicions de fer-ho.

En l’àmbit cultural i patrimonial, el batlle destacarà especialment la localització del refugi de la Guerra Civil i que en el futur esdevindrà un reclam turístic per al municipi. També s’anomenaran altres accions fetes com la inclusió de la biblioteca de Castellvell a la xarxa de lectura pública de Catalunya, l’organització del Castellvell MusicFest i altres activitats culturals en temps de covid.

En l’acte també s’anomenaran aquelles actuacions fetes durant la pandèmia, com ara el suport al comerç local, la creació d’un lloc de treball a la brigada i d’una altra plaça per a la biblioteca; l’obertura de la piscina municipal i el casal d’estiu adaptat a les mesures sanitàries o les diverses accions de voluntariat per part d’entitats, veïnes i veïns del poble.

Acte presencial i en streaming

Per assistir a l’acte caldrà fer la inscripció prèvia a través del web www.castellvelldelcamp.cat , ja que l’aforament és limitat. L’acte també es podrà seguir en directe a través del Facebook de l’Ajuntament.

Redacció