.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu de l’ajuntament d’Altafulla.

Els cinc regidors de l’EINA-ERC de l’Ajuntament d’Altafulla (Tarragonès) assumiran les carteres que fins ara ocupaven dues edils del PSC i Ara Altafulla, Inma Morales i Natàlia Sanz, fins fa poc sòcies de govern. Els republicans, que han quedat en minoria, reorganitzen el cartipàs després del trencament del pacte amb aquestes formacions. Morales va presentar la renúncia el 23 d’agost, quan ocupava la regidoria de Via Pública i Mobilitat, Gent Gran i Protecció Animal. Per la seva part, Sanz va sortir del govern el 16 de setembre, quan estava al capdavant de la regidoria de Comerç, Turisme i Emprenedoria. L’oposició suma actualment vuit regidors.

Ell coalcalde Jordi Molinera sumarà les regidories de Turisme i Gent Gran a les seves responsabilitats prèvies, mentre que la coalcaldessa Alba Muntadas assumirà també les carteres de Via Pública i Mobilitat, així com Protecció Animal. Pel que fa Comerç i Emprenedoria, Daniel Franquès serà el regidor al capdavant d’aquests departaments.

Els regidors a l’oposició, vuit en total, seran els membres d’Alternativa Altafulla En Comú Guanyem, Junts per Altafulla, el PSC, Ara Altafulla i un edil no adscrit. En canvi, el govern de l’EINA – ERC es queda en minoria amb tan sols cinc regidors.

ACN