.

.

TOTS 21

Imatge del futur Palau d'Esports del Jocs de 2017

Imatge del futur Palau d’Esports del Jocs de 2017

La vicepresidenta del Govern central en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, ha anunciat aquest divendres en roda de premsa després del Consell de Ministres celebrat aquest matí una aportació de tres milions d’euros per als Jocs del mediterrani de Tarragona 2017, justament el que demanava l’Ajuntament. L’anunci arriba el primer dia de campanya electoral per al 26-J i després de la polèmica despertada pel Comitè Olímpic Espanyol en qüestionar la viabilitat dels mateixos.

Així, aquesta aportació, que ha d’arribar enguany, s’ha de sumar a les bonificacions fiscals per als patrocinadors, i als 3,4 milions d’euros ja compromesos per l’Estat a través del Consejo Superior de Deportes, que corresponen a la reforma del Nou Estadi del Nàstic i a la pista d’atletisme.

La vicepresidenta del Govern ha afirmat que malgrat que el Govern estigui en funcions, l’execució dels Pressupostos “segueixen el seu curs”.

D’altra bamda, el Partit Popular ha confirmat la informació en una nota de premsa, on afegeixen que “el Govern de l’Estat, referma el seu compromís amb els Jocs amb aquesta nova aportació”, segons paraules del candidat del Partit Popular per les eleccions generals del 26-J a Tarragona, Jordi Roca.

Javier Vilamayor: ‘Destinats a la piscina’

El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha mostrat la seva satisfacció per aquest nou compromís estatal i ha afegit que “es tracta d’un missatge de confiança, clar i contundent, per la ciutadania, patrocinadors, resta de seus i partits polítics, que demostra la viabilitat i la potència de l’esdeveniment. Agraïm aquest nou esforç del Govern de l’Estat amb els Jocs, amb qui continuarem treballant conjuntament”.

Vilamayor ha continuat dient: “Estem convençuts que la implicació del govern es traduirà en noves aportacions en el futur que permetran una excel·lent organització dels Jocs. A l’espera de confirmar la forma i finalitat d’aquesta aportació, si va dirigida a inversions, permetria construir la piscina i completaria el pla d’infraestructures esportives dels Jocs”.