.

.

TOTS 21

Al títol de campions de Catalunya per equips sub14 s’hi afegeix també la victòria en la categoria hàndicap amb l’equip B del club tarragoní

Al títol de campions de Catalunya per equips sub14 s’hi afegeix també la victòria en la categoria hàndicap amb l’equip B del club tarragoní

El golf formatiu del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center està d’enhorabona, ja que el passat cap de setmana va completar el millor any de la seva història. Ho va fer amb dos nous títols que suma a un palmarès espectacular, en el qual hi tenen cabuda fins a vuit guardons i premis. La corona a aquest excel·lent any la van posar els dos equips sub14 que l’entitat tarragonina va presentar a l’Interclubs infantil de Catalunya, disputat al Golf Barcelona els dies 16 i 17 de novembre.

Després de dues jornades de competició, la primera per parelles i la segona individual Stroke play, el club tarragoní va ser el gran dominador, fins al punt que es va proclamar campió absolut, amb 367 cops, amb l’equip format per Guillermo Albacar, Jorge Berea, Daniela Campillo i Joan Panisello, al costat del capità, Juan Carlos Campillo.

Així mateix, també va fer-se amb el títol de campió, en la categoria Hàndicap, el segon equip presentat per Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. Amb 350 cops, el títol va ser per a l’equip format per Jan Fort, Ignacio Berea, Marina Mitjans i Pol Teruel, amb la capitania de Santi Fort.

Aquests dos títols arrodoneixen un any en què el golf formatiu del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center també ha assolit el triomf al Triangular Juvenil Campions, amb Alejandro Montala i Carlota Cattarin; el Campionat Pares i Fills benjamí, amb Pol i Cristóbal Teruel; el Campionat Pares i Fills infantil, amb Joan Panisello pare i fill; el Match Play sub16 en categories benjamí masculí (Pol Teruel, subcampió), aleví femení (Marina Mitjans, campiona) i infantil masculí (Jorge Berea, campió; i Joan Panisello, subcampió); i també resultats destacats al Rànquing català, que inclou 12 proves, i on hi destaquen els resultats obtinguts per Pol Teruel, medalla de plata benjamí; Marina Mitjans (plata) i Ignacio Berea (bronze) en aleví; i Jorge Berea (or), Joan Panisello i Daniela Campillo (bronze) en infantil.

Tot plegat es veu completat amb el títol de campió de Catalunya sub18 Boys&Girls, en un títol molt treballat en què la victòria va arribar per només un cop de diferència: 203 dels tarragonins, pels 204 del Golf Barcelona. El tercer classificat i defensor del títol, Golf El Prat, va acabar amb 206 cops. Les parelles de joves golfistes que van fer possible aquest nou triomf van ser les formades per Daniela Campillo i Cristina Cuartero, Guillermo Albacar i Jorge Berea, i Oriol Fort i Joan Panisello.

Davant del gran èxit sense precedents d’un any històric pel que fa als excel·lents resultats obtinguts pels membres del golf formatiu del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, el seu delegat juvenil, Juan Carlos Campillo, s’ha mostrat molt satisfet per “una temporada per emmarcar i per sentir-nos orgullosos.

Cal agrair l’esforç i la feina de jugadors, pares i mares, entrenadors, directiva i personal del club, perquè entre tots fem que la família del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center sigui, cada dia, una mica més gran”. Per la seva banda Joan Monzó, director de Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, ha expressat que “Els títols juvenils no són només una alegria i una recompensa a l’esforç de jugadors, entrenadors i pares, sinó que també són l’evidència que Golf Costa Daurada és una gran realitat multiesportiva, garantint la millor formació competitiva en totes les disciplines i, el més important, en un gran ambient familiar i de convivència”.