.

.

TOTS 21

El 7 d’agost, de les 17 a les 22 hores, el Golf Costa Daurada acollirà un dels tornejos de pàdel més solidaris i gratificants de tots els que es programen al llarg de l’any. Es tracta de la segona edició del Torneig de Pàdel Solidari la Petita Emma.

Sense saber-ne encara els motius, la petita Emma va néixer amb paràlisi cerebral. Té la mobilitat molt afectada i encara és aviat per saber-ne el grau d’afectació intel·lectual.

Malgrat tot això, l’Emma treballa molt dur cada dia per a poder trencar els límits de la seva pròpia realitat. Els que la coneixen reben cada dia els seus somriures i rialles que ens indiquen que es a pel bon camí, però cal més ajut per arribar encara més lluny.

I en aquest objectiu es contribueix activament des del Golf Costa Daurada amb l’organització d’aquesta prova esportiva solidària, per la qual cosa des de l’entitat es demana la participació bé amb la inscripció al torneig (20 euros) o bé fent una aportació a la fila zero: ES69 0081 5289 0200 0117 0920.

El Torneig de Pàdel Solidari la Petita Emma està obert a tots els nivells de jugadors/res, tota la recaptació es destinarà a aquesta causa i amb la inscripció es rebrà una samarreta, beguda, sorteig de regals i aperitiu en l’acte de lliurament de premis.

Redacció