TOTS 21

La graella d'activitats començarà a ple rendiment a principis del mes d'octubre

La graella d’activitats començarà a ple rendiment a principis del mes d’octubre

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Àlex Cañas, ha anunciat aquest matí que el gimnàs del Pavelló Municipal d’Esports estarà obert de 9 del matí a 10 de la nit, de dilluns a divendres; i de 9 del matí a 2 del migdia, tots els dissabtes.

El nou horari del gimnàs començarà a partir d’aquest dilluns 9 de setembre. Les persones que estiguin interessades en gaudir de la instal·lació i dels equipaments han de fer la seva inscripció al Registre Municipal de l’Ajuntament d’Altafulla en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Cal que presentin una fotografia mida carnet i omplin el formulari de domiciliació bancària que se’ls entregarà en les mateixes dependències municipals.

La quota d’abonament per tot el dia durant un mes és de 20 €. En cas de sol·licitar la baixa del servei caldrà presentar una instància a l’Ajuntament d’Altafulla abans del dia 25 del mes anterior al que es vol donar de baixa.

El regidor d’Esports, Àlex Cañas, també ha avançat que «ara s’està treballant en la configuració de la graella d’activitats que es donarà a conèixer a partir del mes d’octubre».