.

.

TOTS 21

Alba Morena serà la protagonista d’un dels concerts programats per aquest dissabte. Foto: Ajuntament

Aquesta setmana engega el Festival Sota La Palmera aquest dijous amb la 15ena edició de Mirall sonor a càrrec de We are apes hello! i Amanda Álvaro. Divendres serà el torn de La tortuga que nunca tuve i Segonamà, mentre que dissabte Alba Morena i Habla de mi en presente tancaran el primer cap de setmana amb música urbana i rumbera, respectivament.

El Festival porta una trentena d’espectacles i concerts que s’emmarquen en la música  feta per joves, destinada al públic principalment jove, però obert a totes les edats i prioritzant la figura de la dona creadora. En aquest sentit les caps de cartell son La Beth & Laura Andrés; Maria Fort; Maria Jacobs; La Queency i Maio; o el duet mes destacat, Marcel i Júlia, que seran a Tarragona el 29 de juliol.

Des de l’ajuntament s’informa que hi hagut un canvi de grup per motius propis de la companyia i Tasuta Animal, previst per al 22 de juliol, no podrà actuar. En el seu lloc ho farà Lyricson. Aquest cantant de reggae africà, reconegut internacionalment a partir del seu treball al costat de Manu Chao & Radi Bemba Sound System. La seva veu és molt coneguda a França on, no només ha publicat discs en solitari, com a Lyricson, sinó que també participa en grups com Assassin.

Més informació a: www.tarragonajove.org

Redacció