.

.

TOTS 21

Imatge d’una edició anterior. Foto: Cedida

L’ajuntament de Vilaplana ho té tot llest per a la celebració del Festival Mussart 2022, aquest dissabte a partir de les 18:30 hores a la Mussara. Sota el lema ‘El mon es mou’, enguany fa una radiografia poètica del trànsit incessant que sacseja la nostra vida. A partir de diverses disciplines com la dansa contemporània, la poesia actual més punyent i compromesa, la música, la natura, el respecte i el coneixement, s’han teixit un conjunt de propostes que permetran entendre el perquè, el com, el quan i l’on d’aquest moviment mundial, sense precedents, que ens arrossega directament o indirectament i ens fa ser-ne protagonistes o simples testimonis involuntaris.

Noms tan reconeguts com Anna Serra (una de les millors ballarines de dansa contemporània a nivell nacional i internacional), Bernat Quintana (un dels actors joves amb més projecció i protagonisme en el món del teatre i de la televisió), Arturo Gaya (referent indiscutible de la música del sud de Catalunya), Joaquim Mallafrè (traductor, catedràtic i personalitat distingida en el món de les lletres a nivell nacional i internacional), Noel Luna (jove valor de la cançó de les Terres de l’Ebre), Magda Borrull (ballarina reusenca de trajectòria internacional) i Jordi Francesch (actor i doblador), protagonitzaran l’edició d’enguany, acompanyats de la col·laboració de Jaume Salvat, Soraya Àvila, Íngrid Braña i Marc Mestre. Tot plegat amb la direcció artística a càrrec de Francesc Cerro-Ferran.

Programa

18.30 h. Conferència inaugural a càrrec de Francesc Cerro-Ferran i inici del festival.

19 h. Ruta Poètica + Dansa per diversos punts de la vila de la Mussara (amb Bernat Quintana, Magda Borrull, Soraya Àvila, Íngrid Braña i Marc Mestre).

20 h. Espectacle de Dansa-Teatre a l’escenari del festival (davant de la bassa de l’església, amb Anna Serra, Joaquim Mallafrè, Jordi Francesch, Magda Borrull i Jaume Salvat)

21.30 h. Sopar popular al Refugi de la Mussara.

22.30 h. Concert al Refugi (a càrrec d’Arturo Gaya i Noel Luna)

Preu de l’entrada: 5 euros, adquirint-la prèviament a www.festivalmussart.cat

Es recorda que, per seguretat i responsabilitat, queda totalment prohibit fumar en qualsevol dels espais del festival així com de les zones limítrofes al mateix.

Redacció