.

.

TOTS 21

Amb totes les entrades exhaurides, Ara Malikian serà el primer artista en trepitjar l’escenari del FIMC.

El Festival Internacional de Música de Cambrils inaugurarà la seva 47ª edició demà divendres 29 de juliol amb el concert del prodigiós violinista Ara Malikian, que ja ha exhaurit totes les seves entrades. Amb un aforament total de més 20.000 espectadors, el festival començarà amb un 64% de les entrades venudes i comptarà aquest any amb una programació eclèctica que reunirà fins el 7 d’agost artistes nacionals i internacionals de referència, com God Save the Queen, Rels B, Sergio Dalma, Taburete, Loquillo, Raphael, Mag Lari, Els Pets i Nathy Peluso.

Aquesta edició del FIMC torna enguany amb un concepte totalment renovat sota la nova direcció del Grup Clipper’s. A banda dels concerts que ompliran l’esenari principal, el festival oferirà un espai Village on abans i després dels concerts (a partir de les 19.30h i fins les 02.00h) el públic podrà gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers. El Village també comptarà amb diverses actuacions en directe per donar a conèixer a artistes emergents de la zona.

Restant un dia per l’inaguració del festival, el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, ha destacat que “estem molt satisfets de la gran acollida que estem tenint per part del públic de Cambrils. Aquest any, hem volgut oferir una programació per a tots els públics i on tothom es senti representat. Tenim a 10 artistes referents en cadascun dels seus estils musicals, que estic segur que faran viure al públic unes nits d’estiu úniques”.

Redacció