.

.

TOTS 21

Aquesta lliga és el primer any que se celebra i hi han estat presents els millors Clubs de tot l’Estat. Foto: Nàstic

La secció de patinatge de velocitat del Gimnàstic de Tarragona va estar present aquest passat cap de setmana en la Primera Jornada de la Lliga Nacional en categories aleví/infantil a Pamplona, al circuit d’Antonuitti.

Aquesta lliga és el primer any que se celebra i hi han estat presents els millors Clubs de tot l’Estat. El Nàstic, va participar en aquesta cita amb l’equip femení i també el masculí.

El femení va competir amb uns resultats magnífics en les proves d’eliminació, puntuació, relleus a l’americana i volta esprint. Els bons resultats li van permetre posicionar-se com a líders d’entre els 25 equips estatals participants. Les rollers de l’equip han estat les infantils Ona Rodríguez i Carla Plana i les alevines Paula Espín i Ivet Cano.

L’equip masculí també ha obtingut un bon resultat, finalitzant la cita en la sisena posició d’entre la desena d’equips participants. Els patinadors grana que han representat a l’equip masculí han estat els infantils Pau Ocaña i Joel Nogués i els alevins Lluc Nogués i Diego València.

El desenllaç serà en la segona i última jornada de la Lliga Nacional, que tindrà lloc els dies 26 i 27 de juny a València.

Redacció