.

.

TOTS 21

Sessió de dansa amb l'escola de dansa Sinhus. Foto: Tarragona21.cat

Sessió de dansa amb l’escola de dansa Sinhus. Foto: Tarragona21.cat

La llotja del Serrallo s’ha convertit aquest migdia en la meca del vermut solidari gràcies a una nova edició del Feel Vermut, un acte que en aquesta ocasió ha destinat els beneficis a l’associació Aurora de Tarragona, que enguany compleix 30 anys.

Un noi participa a la sessió fotogràfica del Feel Vermut. Foto: Tarragona21.cat

Un noi participa a la sessió fotogràfica del Feel Vermut. Foto: Tarragona21.cat

La pluja del passat 3 de juny va obligar a ajornar l’esdeveniment, una decisió que ha resultat ser positiva. “Mantenir-ho aquell dia hagués estat un fracàs, i l’ajornament ens ha permès integrar-ho a les festes de Sant Pere del barri. De fet, estem treballant perquè a partir d’ara el Feel Vermut del Serrallo sigui un acte més del programa d’aquesta celebració”, ha afirmat l’organitzador, Oriol Romeu.

La llotja del Serrallo s'ha omplert de vermut i de solidaritat. Foto: Tarragona21.cat

La llotja del Serrallo s’ha omplert de vermut i de solidaritat. Foto: Tarragona21.cat

Jaume Santos, president de l’Associació Aurora, ha recalcat la importància que aquest acte té per “donar a conèixer l’entitat”. La samarreta dels 30 anys ha lluït en l’estand de l’associació, que destinarà els diners recaptats a formació i equipament pels treballadors. A banda d’aquest acte, per celebrar els 30 anys l’entitat va organitzar ahir una sessió de Zumba solidària a la rambla Lluís Companys, i a l’octubre celebrarà una xerrada sobre salut mental.

La propera cita del Feel Vermut serà el 29 de juliol i tindrà com a beneficiari l’associació Childs Rights, amb seu a Alforja que, entre altres coses, manté tres orfanats en zones empobrides de l’Índia i organitza estades de nens d’aquest país a les terres tarragonines.