.

.

TOTS 21

Una de les tapes que s'ofereixen als establiments adherits de Torredembarra

Una de les tapes que s'ofereixen als establiments adherits de Torredembarra

La segona edició del Dtapes per Torredembarra ha arrencat amb molta força: ja s’han servit més de 12.000 tapes entre els 50 establiments participants i això en els primers dies de l’event gastronòmic, que es du a terme de l’1 al 31 de maig.

El president del Patronat Municipal de Turisme i regidor de Comerç i Promoció econòmica, Ignasi Duran, ha explicat que aquest espectacular inici fa preveure uns resultats finals excel·lents que superarien els de l’any passat (en cinc setmanes es van servir més de 20.000 tapes).

Cal recordar que enguany s’han presentat tot un seguit de novetats: A l’augment d’establiments participants, s’hi sumen la creació d’un codi QR, on des del dispositiu del mòbil es poden descarregar tota l’aplicació del Dtapes.

Concurs d’Instagram

També s’ha convocat un Concurs Instagram amb l’etiqueta DtapesTorredembarra i hi haurà més premis per als participants: els que facin el recorregut sencer entraran al sorteig d’un IPAD i els que completin 30 tapes d’un mini-IPAD. A partir de 10 tapes se sortejaran regals dels col·laboradors: Gimnàs Zona Fitness, Anura, Cat Adventure, Cervesa Estraperlo i Maystar Cosmètics. També podran aconseguir regals les persones que votin la millor tapa.

En la presentació del Dtapes per Torredembarra, l’alcalde, Daniel Masagué, va destacar la importància d’aquesta iniciativa, ja que el model de ruta de tapes triomfa en molts municipis i també a Torredembarra, per la qual cosa cal continuar apostant per la seva realització perquè mobilitza molt de públic i dinamitza el sector torrenc de la restauració.

Ignasi Duran va ressaltar que el Dtapes és una iniciativa molt esperada pel sector amb un impacte econòmic evident, essent una de les rutes de tapes més importants del Camp de Tarragona. També va explicar que la fórmula d’organització directa per part del Patronat i de l’Ajuntament, sense empresa intermediària, és tot un encert perquè no s’estableixen obligacions mercantils als establiments participants, els quals enguany han aportat cadascú una simple quota de 20 €.