.

.

TOTS 21

D'esquerra a dreta, Ramon Cuadrat, Aman Addadi, Josep Fèlix Ballesteros i Alejandro Blanco.

D'esquerra a dreta, Ramon Cuadrat, Aman Addadi, Josep Fèlix Ballesteros i Alejandro Blanco.

Arran de les queixes expressades pel consistori de Torredembarra, molest perquè li ha tocat acollir un esport amb menys atracció popular com és la boxa en els Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017, el seu director general, Ramon Cuadrat, s’ha mostrat taxatiu i ha assegurat que l’organització no contempla canvis en les seus esportives: “Ja vam dir en la presentació que entenem que hi hagi seus més contentes, i menys contentes, perquè el normal és que tothom vulgui organitzar més esports i tenir més protagonisme”.

Cuadrat ha justificat la seva postura per l’interès general: “Les diferents seus i instal·lacions conformen el projecte i, al final, cal valorar el conjunt del projecte i no només casos en concret. És un projecte territorial, no d’una única ciutat”. L’únic matís que ha deixat a l’aire el director general dels JJMM és en relació al programa esportiu, del qual s’esta pendent de definir exactament les disciplines a organitzar de cada esport.

El responsable dels JJMM ha fet aquestes declaracions en una nova reunió de treball del Comitè de Coordinació dels Jocs del Mediterrani, que es duran a terme fins divendres a les instal·lacions de l’Hotal Gran Palas de la Pineda. Aquestes reunions es desenvoluparan de manera periòdica fins el 2017 i arriben després de l’aprovació del pla director el passat mes de novembre. En aquest sentit, Cuadrat ha assegurat que durant aquests dies únicament es passaran “comptes” sobre el que es va anunciar al mes de novembre.

A partir d’aquí, a l’agenda es tractaran temes de l’organigrama dels jocs, les instal·lacions (reformes, adaptacions i construccions), i també les dues comissions: la tècnica i la mèdica, on el comitè de coordinació determinarà diferents punts que després es traslladaran a l’organització dels JJMM de Tarragona 2017. Durant el 2014 es preveu definir el pla d’actuacions –tant noves com de reformes– i s’espera que el 2015 sigui l’any de les obres