.

.

TOTS 21

José Manuel Álvarez és l’humorista i dibuixant tarragoní més conegut com ‘Napi’, un retratista de la realitat, creador de la simpàtica foca Mediterrània Peluso, símbol Mare Terra Fundació Mediterrània. En la seva trajectòria de més de 40 anys, ha col·laborat en mitjans d’abast nacional com El Jueves o La Vanguardia. Els seus dibuixos s’han projectat en el paper en llibres propis com, S’ha acabat el bròquil, o acompanyant les lletres d’uns altres, com El Corredor de Tàrraco de Moises Pañalver.

El món creatiu de Napi ha estat exposat en diverses ciutats d’Espanya i França. I també li ha valgut nombrosos premis, com el Premi Comunicació de Tarragona 2019. Se li concedeix la Menció Especial de la RIET per utilitzar l’humor i la sàtira per a fomentar l’esperit crític. Per conscienciar sobre temes com els drets humans i el medi ambient amb dibuixos irònics, irreverents i, en definitiva, brillants.

La gala d’entrega dels XXVIII Premis Ones Mediterrània

La cerimònia d’entrega se celebrarà el 10 de juny a les 20 h al Teatre Metropol (Tarragona). Els periodistes Laura Casas i Juan Carlos Ruiz s’encarregaran de conduir la cerimònia, que també comptarà amb les actuacions d’Ellas Music Band i de Stromboli Jazz Band, agrupació tarragonina que celebra 10 anys.

L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia. Ja es poden reservar a Mare Terra Fundació Mediterrània, per correu electrònic: comunicacion@mare-terra.org o bé trucant al 977 55 13 00.

Redacció