TOTS 21

El rival de l’Ibersol CBT és l’Olivar Basket, el sisè classificat del grup amb 7 victòries i 4 derrotes. Encadenen una ratxa de dues victòries consecutives després de la seva darrera victòria a la pista del Castellbisbal.

L’Ibersol CBT disputarà aquest dissabte l’últim partit del 2018 a la pista de l’Anagan Olivar. Serà un dels desplaçaments més complicats del conjunt blau, que haurà de lluitar cada minut per emportar-se la victòria cap a Tarragona. L’equip entrenat per Berni Álvarez es trobarà davant a un rival poderós a casa seva, amb jugadors joves amb molt de talent.

Per a l’últim partit de l’any, l’Ibersol CBT viatjarà amb la plantilla al complet però encara no podrà comptar amb Pape Mbaye, qui ja ha començat a realitzar alguns exercicis amb la resta de l’equip. Guillem Fàbregas, del júnior blau però que compta amb la confiança de Berni Álvarez, serà dubte fins a l’últim moment. De cara al partit, Berni Álvarez creu que l’equip haurà de “controlar el rebot, perquè ells rebotegen molt bé. A nosaltres ens agrada jugar a un ritme alt, però haurem de saber parar en els moments oportuns i jugar en estàtic”.

El rival de l’Ibersol CBT és l’Olivar Basket, el sisè classificat del grup amb 7 victòries i 4 derrotes. Encadenen una ratxa de dues victòries consecutives després de la seva darrera victòria a la pista del Castellbisbal. Segons Berni Álvarez, l’Olivar és un equip “en bona dinàmica i que a la seva pista juguen amb molta confiança”. Destaca a jugadors com Pradilla, Urdiain, Javi López o Lobaco, jugadors joves a qui el tècnic blau veu jugant a ACB aviat.

L’Ibersol CBT busca la victòria “per acabar l’any líders i afrontar l’aturada nadalenca de forma positiva. Aprofitarem aquesta aturada per recuperar els jugadors lesionats”, confia Berni Álvarez.

El partit, corresponent a la jornada 12 de la Lliga EBA, es disputarà el dissabte 15 a les 18:30h al Pavelló Nuevo Estadio Miralbueno El Olivar de Saragossa.