.

Una esmaixada de l'equip vermelló. Foto: A. Periáñez

Una esmaixada de l’equip vermelló. Foto: A. Periáñez

Els tarragonins del Club Vòlei Sant Pere i Santa Pau van signar aquest cap de setmana una de les millors actuacions de la temporada davant d’un rival que no va saber aguantar el ritme.

Al primer set els locals van començar fluixos i això ho va aprofitar el CV Almoradí per marxar 2-3 punts al marcador, fins arribar al 16-16 moment en el que els locals van recuperar l’avantatge davant el seu rival i situar-se 18-16. A partir d’aquí va ser un monòleg del conjunt cooperativista que va tancar el set 25-21.

Un inici molt fort dels vermellons els va distanciar al marcador ràpidament. El bon joc en pista va facilitar que l’entrenador local donés pas a jugadors de la banqueta, entre d’ells a Gregory Bordas que tornava d’una greu lesió.

Al tercer set, de nou i amb molta força els joves jugadors tarragonins es van distanciar ràpidament i de nou, l’entrenador local va poder fer rotacions amb jugadors menys habituals (fins al punt de tenir a 6 juvenils en pista).

Al acabar el partit l’entrenador del SPiSP va resumir que “em quedo amb que hem fet el millor partit de la temporada. No hem deixat que Almoradí entrés en cap moment al partit i això ens ha facilitat la feina”

Descansa la setmana vinent i passi el que passi els tarragonins seguiran liders de la classificació. En dues setmanes viatjaran a Xàtiva.