.

Partit de CV Sant Pere i Sant Pau aquest cap de cap de setmana. Foto: Cedida

Partit de CV Sant Pere i Sant Pau aquest cap de cap de setmana contra el CV Arenys. Foto: Cedida

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau torna a guanyar i contínua líder invicte. Es va desfer del CV Arenys per la via ràpida (3-0).
A casa, davant la seva afició i sense deixar anar el rival, els tarragonins van deixar clar que són un clar candidat a la Fase Final que donarà opció a pujar a Superlliga 2 (Seguna màxima categoria del voleibol estatal).

Després d’un mal inici local (0-5), la ràpida reacció dels vermells va fer que ràpidament el marcador s’igualés a 8 punts i més tard distanciar fins a arribar a un com 25-17. En el segon set i lluny de relaxar-se, el CV SP i SP va seguir sumant bones accions, sobretot en defensa i atac per poder acabar amb ampli avantatge en el marcador 25-11. El tercer i últim set va ser el més ajustat de la tarda de dissabte. Punts molt llargs i bons atacs de tots dos equips van fer que el partit es tibés. Els locals sense abandonar 2-3 punts d’avantatge en el marcador durant tot el set, van arribar al final del partit per tancar-25-22.

El CV SP i SP segueix líder amb 14 punts i 5 victòries en 5 partits. El segueix Olot amb 13 punts (4 victòries en 5 partits) després de guanyar al Balàfia Volei Lleida a domicili per 1-3.