.

.

TOTS 21

El curtmetratge ‘SOLO’ és un dels 11 candidats a les nominacions als XV Premis Gaudí 2023. L’obra està produïda per la productora tarragonina Ayhe Productions (‘El dulce sabor del limón’, ‘La mida del temps’). Una història que vol donar veu a les relacions familiars i la comunicación afectiva entre pares i fills.

‘SOLO’ està dirigida pel talentós director canari Alberto Gross Molo amb la producció executiva de Laura Egidos i la producció de David Aymerich. L’obra compta amb un casting de luxe protagonitzat pel reputat actor Pablo Molinero (‘La Peste’, ‘El verano que vivimos’), Aitor Valadés (‘Buga Buga’, ‘Los Espavilados’) y Carlos Olalla (‘Grupo 7’, ‘Lo que escondían sus ojos’).

El curtmetratge compta amb els suports de totes les institucions nacionals, des del Ministeri de Cultura (ICAA) fins a la Generalitat de Catalunya (ICEC), així com la distribució de l’Agència Freak. Fins el moment, ‘SOLO’ ha participat ja a nombrosos festivals nacionals de prestigi com FESCIGU (Guadalajara), FZC (Saragossa), FICC (Cartagena) o el Cerdanya Film Festival (Puigcerdà); tots ells calificadors també pels Premis Goya.

Redacció