.

Celebració dels jugadors del Cultural a la gespa de Les Borges. Foto: Facebook

El Cultural Bonavista ha clos una temporada per emmarcar abans d’hora i a una jornada de la conclusió. Al grup 2 de la Tercera Territorial s’ha proclamat campió i ha assolit el desitjat ascens directe a Segona.

Ho ha fet al lloc més difícil dels 17 camps que ha visitat, a Les Borges del Camp. L’equip del Baix Camp duia gairebé tota la lliga al front de la classificació, amb una superioritat insultant, però el Bonavista que entrena Fran López i presideix Ramón López ha estat sempre amatent i tot i arribar a estar allunyat del líder, ha aconseguit sobrepassar-lo i rematar-ho al seu camp aquest cap de setmana en el que era una final.

I ho ha fet amb golejada inclosa (1-4), certificant un final gloriós. Un hat trick d’un dels grans fitxatges de la temporada, Maireles, ha abatut Les Borges. La segona part, l’equip tarragoní -que ha vestit amb els colors groc i vermell per coincidència amb els locals en la primera equipació- ha estat una trituradora. La primera part havia acabat amb empat a un després que els de Bonavista s’avancessin només començar el partit (minut 3) per obra de Maireles. Empataria a un Les Borges per mitjà de Khardouné.

A la segona part han arribat els gols de Maireles, Merchán i de nou Maireles per sentenciar el títol.

Clau va ser la victòria del Cultural contra el seu etern rival del barri, el Racing de Bonavista, a la jornada 28. A la següent jornada, el Bonavista es faria amb el lideratge, i així fins ara, aprofitant les ensopegades de Les Borges, que ha acabat la lliga desfondat.

A falta d’una jornada (la 34), el Cultural queda amb 83 punts, per 79 Les Borges, que assegura disputar l’única plaça de promoció d’ascens. Dissabte vinent a les 17 hores, l’afició ja s’ha conjurat per celebrar el títol a l’estadi municipal de Bonavista en la darrera jornada, en què rebrà l’Hospitalet de l’Infant.

Accediu a l’acte del partit en aquest enllaç.