.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'una edició anterior

Imatge d’arxiu d’una edició anterior

Altafulla ja ho té tot a punt per celebrar aquest diumenge 20 de novembre la setena edició del Cros El Roquissar – Altafulla, que organitzen l’AMPA de l’Escola El Roquissar, l’Ajuntament d’Altafulla i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la col·laboració de l’Escola El Roquissar, el Club Atletes d’Altafulla i l’Escola La Portalada.

La previsió d’inscripcions s’estima als més de 800 escolars provinents d’arreu de la comarca del Tarragonès. D’aquests, més de 200 provenen de les escoles del Roquissar i la Portalada d’Altafulla. La competició començarà a les 10:30h del matí i s’allargarà fins les 13:30h de la tarda. Hi participen un total de set categories Cadet, Infantil, Aleví, Benjamí 3r i 4t, Prebenjamí 1r i 2n, Mini P5, i Mini P4/P3, doblant així la categoria en masculina i femenina.

El lliurament de premis s’iniciarà cap a les 12h del migdia de manera successiva fins a realitzar totes les categories. Les curses mini de P-3/P-4 i P-5 no són competitives i es lliura una medalla a tots/es els participants. En totes les altres curses hi haurà una classificació individual per categoria. Es lliuraran guardons als tres primers/es classificats/des de cada cursa i categoria i als tres primers/es classificats/des del centre escolar organitzador.

Aquest cros és puntuable per a la Fase Comarcal del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, convertint-se així en la tercera prova d’un total d’onze. La prova es pot suspendre a causa d’inclemència meteorològica i quan ho determini la organització per causa justificada. Per a més informació podeu consultar el bloc http://croselroquissar.blogspot.com.es/.