.

.

TOTS 21

La bodega té un protagonisme especial, amb l’ocupació d’un 40% de la superfície. Foto: Cedida

El nou Club del Gourmet d’El Corte Inglés de Tarragona reobre les seves portes després d’una reforma profunda i canvis en l’estètica i mobiliari. Al nou espai destaca la implantació d’una barra, amb carta pròpia, a on el client té la possibilitat de degustar els productes que es troben a la venda. El renovat Club del Gourmet continua ubicat a la planta soterrani, al costat de l’entrada del Supermercat, cosa que permet als clients complementar les compres d’alimentació. Disposa d’una superfície de gairebé 200 metres quadrats per acollir prop de 4.000 referències, amb una representació molt significativa del producte local i de proximitat.

La bodega té un protagonisme especial, amb l’ocupació d’un 40% de la superfície i un espai perfectament condicionat per a la conservació de vins, xampany, licors i destil·lats; i amb una representació de totes les Denominacions d’Origen.

El nou espai suposa una actualització i ampliació del concepte Gourmet per apropar-lo a tot tipus de públic, amb unes instal·lacions més atractives, accessibles i lluminoses, que pretenen estimular l’experiència del consumidor i del amants dels productes diferencials i de màxima qualitat.

El nou “winebar” La gran novetat del nou Club del Gourmet es la barra degustació ‘winebar’, que s’uneix a d’altres elements com la tradicional xarcuteria, a on conviuen productes de proximitat amb una gran gamma de nacionals i internacionals, i els millors pernils i embotits. La barra permet la degustació al mateix espai dels productes i vins que seleccioni el client perquè li preparin i serveixin, sense cost addicional. A més, compta amb una carta pròpia, molt atractiva i extensa, amb plats per picar com caviar, ostres, carxofes confitades, steak tartar, amanida russa…

El Forn de Nulles se sumarà aviat a l’oferta gastronòmica del Club del Gourmet, i aproparà a la ciutat la seva gamma de pans i brioxeria artesanals.

Redacció