TOTS 21

Imatge del Cor Jove Nacional de Catalunya. Foto: Cedida

Imatge del Cor Jove Nacional de Catalunya. Foto: Cedida

Aquest proper diumenge, 31 de juliol, l’Auditori Josep Carreras acomiadarà la Temporada de Primavera amb el concert del Cor Jove Nacional de Catalunya, que tindrà lloc a partir de les 19.30 h, sota la direcció de Xavier Pastrana.
El Cor Jove Nacional de Catalunya està format per 30 cantaires d’entre 18 i 28 anys, seleccionats anualment després d’un procés d’audicions. Cada any es renoven els seus membres per tal d’oferir igualtat d’oportunitats als nous talents emergents.

Enguany el Cor Jove Nacional de Catalunya viatja a França per participar en les Choralies juntament amb tres cors nacionals (Noruega, Itàlia i França) on treballaran amb el director Phillipe Forget, el qual és director del Cor Jove Nacional de França i l’Orquestra de l’Opera Nacional de Lyon, entre d’altres. El director català convidat per aquest 2016 serà en Xavier Pastrana. Aprofitant la seva estada de treball durant diversos dies a Vila-seca, el CJNC oferirà un concert a l’AJC que clourà la Temporada de Primavera 2016.

El Cor Jove Nacional de Catalunya és una iniciativa del Moviment Coral Català i Corals Joves de Catalunya, que compta amb la complicitat de l’ESMUC, del Conservatori Superior del Liceu, de l’Associació Catalana de Professors de Cant i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Obra Social de La Caixa.
Les entrades per al concert, es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Agenda cultural del 25 al 31 juliol