.

.

TOTS 21

Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar són els actors protagonistes. Foto: David Ruano

Després del circ i de la música, aquesta setmana el Morell rep la visita d’actors i actrius de renom que portaran al Teatre Auditori l’obra ‘Alguns dies d’ahir’, de Jordi Casanovas. El muntatge explica la història d’una família que veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017. Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar interpreten la Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, que es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos.

En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers. Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge emocional i polític.

La funció és aquest divendres 29 de gener a dos quarts de nou del vespre, i està recomanada per a majors de 12 anys. Les entrades anticipades costen 12 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció). A més enguany, i com a novetat, les entrades també es poden comprar online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 15 euros. Així mateix, els majors de 65 anys i els aturats tenen un descompte del 25% en totes les entrades, mentre que els menors de 30 anys i les persones minusvàlides tenen un descompte del 50%.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la temporada l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 50% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

La temporada teatral, que ha començat aquest mes de gener, s’allargarà fins a l’1 de maig amb una desena d’espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música. I enmig de tot plegat, el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del Morell, que arriba a la sisena edició i que tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril.

Redacció