TOTS 21

Imatge d’arxiu de dues publicacions històriques locals editades anys enrere. Foto: Tots21

L’Ajuntament de Castellvell del Camp ja té perfilats els actes de Sant Jordi. Les activitats seran a l’aire lliure per poder-ne gaudir amb mes seguretat, destaca a Tots21 el regidor de Cultura, Jordi Jové. I el lloc escollit es fonamentalment el Parc de les Oliveres.

‘Per una banda, com l’any anterior, es farà la presentació de l’edició d’enguany del Conte del Lluert i qui vulgui el podrà adquirir i signat per l’autora i la il·lustradora. L’acte tindrà lloc a les 5 de la tarda del dia 23. També proposem, a iniciativa de la Biblioteca i l’Ateneu, un «Flea Market», d’11 a 14 hores i a la plaça Jacint Verdaguer i de 16 a 19 al parc de les Oliveres, a través del qual poder realitzar intercanvi de llibres tant de novel·la, poesia i literatura infantil’. Durant la setmana posterior, s’acceptaran intercanvis i donacions a la Biblioteca Municipal.

Després de Sant Jordi també tindran lloc presentacions de llibres d’autors/es locals per tal de donar a conèixer la seva producció als castellvellencs i castellvellenques.

Redacció